Általános Szerződési Feltételek


Az Irgumburger.hu egy kép és sztori megosztó oldal.

Az oldalra felhazsnálók által is lehetőség van tartalom feltöltésére, ami moderálás után kerülhet fel. Tilos felnőtt, gyülöletkeltő, rágalmazó, warez, szerzői jogot sértő, illetve bármilyen törvénysértő tartalmat elhelyezni az oldalon. Ez vonatkozik a kép és írott formára egyaránt. Illetve tilos olyan linkeket elhelyezni, amelyek az említett tartalommal renelkező oldalakra mutatnak.

Kérjük törekedj a humoros és minőségi tartalom elhelyezésére.

Az Irgumburger.hu nem felel a felhasználók által feltöltött tartalomért, ellenben fenntartja a jogot rá, hogy törölje, ha az valamilyen ÁSZF szabályt, vagy törvényt sért.

Első feltöltés egyben regisztrációt is jelent. Tartalom megadása esetén a felhasználó kijelenti, hogy az Irgumburger.hu ÁSZF-ben írtakat megismerte, betartja és magára kötelező érvényűnek fogadja el. A Feltöltés menüpontban valós adatokat kötelező megadni. A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni, a csillaggal nem jelölteket nem kötelező kitölteni.

Az ÁSZF be nem tartása végső esetben kitiltást vonhat maga után. Ha valaki az ÁSZF megsértésére, törvénysértésre, helytelen morális, erkölcsi viselkedésre hívja fel a figyelmünket, jogunk van azt kivizsgálni és meghozni a szükséges döntéseket, hogy helyreálljon a természet rendje...

Reméljük, hogy sok kellemes percet fognak szerezni az oldalon elhelyezett vicces, szellemes képek, szövegek!

Ha tetszik az oldal, kérlek Lájkold és oszd meg ismerőseiddel, illetve ajánlj bennünket mindenkinek! :)


Jó szórakozást Kívánunk!
Irgumburger.hu

Friss hírek

Nincs friss hírek
Tallózza az Index.hu híreit

Most nézik

    ©2013 Irgumburger Minden jog fenntartva